Ondernemerskrant GO

OG.

Goedkoop adverteren op Goeree-Overflakkee doet u bij ons voor heel interessante tarieven vanaf 120,- euro voor een 1/4 pagina. Dat is meer dan 50% goedkoper dan de weekkranten. Op onze eerste uitgave hadden wij en onze adverterende ondernemers zeer goede respons en klandizie.

 

Hoe kan dat?

Wij hebben geen duur pand of personeel in dienst. Ook hebben we geen winstoogmerk. We willen u als ondernemer op Goeree-Overflakkee stimuleren om meer te adverteren om zo uw bedrijf een boost te geven. Dat in combinatie met deze aantrekkelijke tarieven en een frisse unieke voorpagina op de deurmat maakt het voor u heel interessant om eens te investeren in een goed stukje reclame. En voor de lezer interessant om de krant open te slaan en zo eens op het gemak door te bladeren.

 

Hoe zit het met de kwaliteit?

De kwaliteit van het drukwerk van onze krant doet zeker niet onder voor de voor u bekende weekkranten of zelfs mooier ;-).. Op verzoek kunnen we u een voorbeeldkrant laten zien om zo ook eens kennis te maken. De krant wordt gedrukt op 52 grams verbeterd wit papier op Tabloid formaat.

 

Echt zo goedkoop?

Links in onze flyer ziet u de prijzen. En ja, ze kloppen echt!

We hoeven niks te verdienen... We willen de ondernemers op Flakkee tegen de juiste prijs laten adverteren. Niet meer, niet minder! Wij hopen dus ook op veel animo. Download m hier!

 

Met vriendelijke groet,

Richard Looij

WERK

logo's, huisstijlen, folders, flyers, boeken, magazines, banners, vlaggen, bestickering, promotieartikelen en -kleding, briefpapier, factuurpapier, visitekaartjes, advertenties, kranten, vormgeving, dtp, fotografie, design, fotobewerking, fotoshoot, natuur, locatie, automotive, looydesign, belettering, stickers

Copyright © 2015 | webdesign: looydesign.

CONTACT

looydesign.

Mail: info@looydesign.nl